Get Adobe Flash player

Ziņas

 

 

 

Līdz 16 ēdieniem ar jēru - 35%.

 

Nepalaid garām, mēs tevi gaidīsim!

 

Jūsu Golden Dragon!

 

 

Akciju!

Līdz 16 ēdieniem ar jēru - 35%.

 

Nepalaid garām, mēs tevi gaidīsim!

 

Jūsu Golden Dragon!

 

 

Ķīniešu restorāns "Golden Dragon"

Ķīniešu restorāns „Golden Dragon” – lieliska vieta, kurā Jums būs iespēja nobaudīt izsmalcinātus ēdienus, pagatavotus pavāriem no Pekinas. Pie mums Jūs  atradīsiet ēdienus jebkurai gaumei, bet patīkamas ķīniešu mūzikas skaņas piepildīs un radīts harmonijas un mājīguma atmosfēru. Restorāns jau ir iekarojis daudz pastāvīgo klientu. Šeit katrs apmeklētājs atrod ta, ko vēlas. Restorānu apmeklē ģimenes, jaunieši, uznēmēji un lietiškie cilvēki, lai sātīgi un lēti papusdienotu darba pusdienpārtraukumos. Mūsu restorāns – ideāla vieta banketu, kāzu, jubileju, organizēšanai, kā arī priekš lietišķām tikšanām, korporatīviem pasākumiem, bērnu ballītēm un ģimenes svinībām. Neliedziet sev prieku izbaudīt jaunas garšas sajūtas, un kaut uz vienu vakaru iegrimt ķīnas atmosfērā!

Ķīniešu virtuve

Mūsdienu asprātis izteicās pēc pusdienām:

„Kas ir paradīze? Tā ir veca angļu māja, ķīniešu virtuve, amerikāņu alga un krievu sieva...”

 

Visbiežākajos gadījumos ķīniešu virtuves īpatnīgums sasniedzas nevis ar faktiska produktu palīdzību, bet ar prasmīgu izejošo produktu apstrādi.  Tādejādi viens no pamatprincipiem – ēdienam būtu jāsastāv no maziem gabaliņiem, lai maltītes laikā nebūtu nepieciešama papildus piepūle, lai sasmalcinātu gatavu ēdienu uz šķīvja. Tātad var izteikt divus galvenas ķīniešu kulinārijas noslēpums – pareizi sasmalcināt un pareizi apcept. Mazie gabaliņi gatavojas ļoti ātri (aptuveni vienu-divas minūtes) uz stipras uguns liesmas sakarsēta eļļā, turklāt eļļā pirmkārt apcep smaržīgus piparus un  ingveru, kas piešķir īpašu aromātu gatavam ēdienam. Ļoti bieži ēdiena pagatavošanai izmanto mīklu vai cietu, jo tas palīdz saglabāt produktus sulīgus. Miklā gatavojas gaļas, zivs, jūras produktu un dārzeņu gabaliņi.

Ķīniešu virtuvē izmanto daudz dažādu komponentu, turklāt sastāvdaļas vienam noteiktam ēdienam tiek gatavotas atsevišķi noteiktā temperatūras režīmā. Starp citu, par temperatūras lomu gatavošanas laikā rakstīja Konfūcijs, uzverot, ka „... ja produkts tiek vārīts deviņas reizes, tad katru reizi tā garša un struktūra būs atšķirīga. Tas būtu vienmēr jāatcerās: ēdiens ir jāgatava tieši tik ilgi, cik nepieciešams, lai izteiktu visas tā garšas īpatnības”.

Šķietamā sastāvdaļu, garšas un aromātu nesaderība – vēl viena ķīniešu virtuves īpatnība: „cūkgaļa ar zivju garšu”, „liellopu gaļa ar augļu garšu”, „saldi skābi gurķi”... „Melone, pildita ar vistu” gatavojas sekojošā veidā, lai vista pārņemtu melones, bet melone – vistas garšu. Pareizi sagatavotai zivij nevar būt zivs garša, citādi nav saprotams, kādēļ tā tika gatavota.

Neatņemama ķīniešu virtuves iezīme – eksotika, kura nav līdz galam izprotama eiropiešiem. Iespējams, viens no visslavenākajiem ēdieniem no šīm „eksotiskajām aprindām” – „tīģera cīņa ar pūķi”. „Pūķis” – vienkārša čūska, bet „tīģeris” – kaķis.

Sasmalcinātu čūskas vai kaķa gaļu sautē mērcē, rotā ēdienu ar citrona mizinu un hrizantēmu lapiņām.

Restorāna rekvizīti:

Adrese: Daugavpils, Saules 15
Tālr.: +371 29552898 (Bite)
e-mail: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Darba laiks:

Pirmdiena: 11:00-22:00
Otrdiena: 11:00-22:00
Trešdiena: 11:00-22:00
Ceturdiena: 11:00-22:00
Piekdiena: 11:00-23:00
Sestdiena: 12:00-23:00
Svētdiena: 12:00-22:00

Meklēt

Top.LV